El tiempo en Donostia-San Sebastián

lunes, 18 de abril de 2011

XIX Torneig Ciutat de Terrassa: acte oficial de presentació del Torneig i del seu cartell conmemoratiu

BASKETVALLES.COM, el portal de basket del Vallés.
WEB OFICIAL XIX TORNEO CIUTAT DE TERRASSA


Aquest passat divendres 25 de març va tenir lloc la presentació del XIX Torneig Ciutat de Terrassa de bàsquet cadet que organitza l’Sferic i que es cel·lebrarà del 20 al 22 de maig. En aquesta dinovena edició hi participaràn Regal FC Barcelona, MMT-Real Madrid, DKV Joventut de Badalona, Unicaja de Málaga, Asefa Estudiantes, Catalana Occident Manresa, Lagun Aro Easo Donosti i Sferic Terrassa.

L’acte va comptar amb la presència del Sr. Alfredo Vega i López, Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Regidor delegat d’Universitats, Societat del Coneixement i Esports de l’Ajuntament de Terrassa; el Sr. Joan Fa i Busquets, President de la Federació Catalana de Basquetbol; el Sr. Jordi Vilavella i Pruna, President de la Secció de Bàsquet de l’Agrupació Esportiva Sferic; el Sr. Manel Casas i Duarte, Director General de MATE; i el Sr. Guillem Farré, Codirector de Basketvalles.com, que serà la web oficial i l’àrea de comunicació del Torneig.


L’acte, que es va fer a la Casa Soler i Palet -Institut Municipal de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Terrassa-, va comptar amb la presència de diferents mitjans de comunicació. Alfredo Vega va ser l’encarregat d’obrir l’acte explicant la rellevància i la llarga trajectòria del Torneig Ciutat de Terrassa, que enguany arriba a la seva dinovena edició. Manel Casas, Director de Mate i responsable de l’organització tècnica de l’event, va proseguir amb els parlaments en l’acte de presentació del Torneig explicant la intenció de l’organització d’implicar els Jocs Esportius Escolars en els actes del Torneig, per tal d’obrir-lo a tot l’esport escolar i per extensió a tota la ciutat de Terrassa. En aquest sentit, Alfredo Vega es va comprometre durant l’acte de presentació a col·laborar en tot el que sigui possible perquè els Jocs Esportius Escolars puguin participar de forma conjunta en l’esdeveniment.

Jordi Vilavella, President de la secció de bàsquet de l’Sferic, va destacar l’esforç que any rere any fa l’Agrupació Sferic perquè aquest Torneig sigui una realitat i mantingui el gran cartell d’equips d’elit que hi participen, així mateix, va agraïr la col·laboració de tots els que ho fan possible. Guillem Farré, responsable de la direcció de Basketvalles.com, va explicar l’acord de col·laboració al que han arribat l’Sferic i Basketvalles.com per tal de que aquest portal web esdevingui la pàgina oficial del Torneig i alhora l’àrea de premsa. Guillem Farré va exposar que l’objectiu d’ambdues parts és el donar un important pas endavant en la difusió i el ressò mediàtic que genera el Torneig, provocant que no només sigui d’àmbit local, sinó que també ho sigui d’àmbit nacional. En aquest sentit, Basketvalles.com s’encarregarà de fer una amplia difussió abans, durant i després de la cel·lebració de l’esdeveniment, entenent que el Ciutat de Terrassa té un gran marge de creixement mediàtic i treballant amb l’objectiu de que el Torneig s’expandeixi arreu de l’estat d’acord amb la seva gran importància i prestigi.

Durant l’acte de presentació també es va descobrir el cartell guanyador per l’edició d’enguany, dissenyat per Laura Caballé, alumne de 2on de Batxillerat de l’IES Torre del Palau.

Com a curiositat, cal destacar que l’Unicaja de Málaga participarà al Torneig amb el seu equip cadet de primer any, ja que ha obtingut millors resultats que el de segon any al classificar-se pel Campionat d’Espanya de Clubs. Aquest equip, liderat per Domantas Sabonis, fill d’Arvydas Sabonis, promet ser una de les revelacions del Torneig.

D’aquí en endavant Basketvalles.com publicarà informació més detallda i exhaustiva sobre tots els aspectes del Torneig i tot el referent als equips participants.

En el següent link pots veure la notícia de televisió de Terrassadigital.cat

http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=7349

BASKETVALLES.COM, el portal de basket del Vallés.
WEB OFICIAL XIX TORNEO CIUTAT DE TERRASSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario